16 Ocak 2011 Pazar

Kamuda yeni personel alımları ilan edildi



Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu müfettiş yardımcılığı kadrosuna ve İçişleri Bakanlığı ise merkez teşkilatında genel idare hizmetleri sınıfında boş bulunan kadrolara atama yapılacak.

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu sınavla 25 müfettiş yardımcısı alacak. İçişleri Bakanlığı ise
merkez teşkilatında genel idare hizmetleri sınıfında boş bulunan 15 adet dernekler denetçi yardımcısı kadrolarına Ankara’da yapılacak sınavla eleman alacak.

Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü’nün ilanı Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Genel Müdürlüğü Teftiş Kurulu Başkanlığı’nca, Müfettiş Yardımcılığı kadrolarında görevlendirilmek üzere düzenlenecek sınav ile 25 Müfettiş Yardımcısı alınacak.
Sınava katılmak isteyen adaylar, giriş sınavının yazılı bölümü için istenen belgelerle birlikte 24 Ocak – 4 Şubat 2011 tarihleri arasında SHÇEK Teftiş Kurulu Başkanlığı Işıklar Caddesi No: 16 Ulus/Ankara adresine şahsen veya postayla başvuru yapacak.

Postadaki gecikmeler ve 4 Şubat 2011 tarihinden sonra yapılan başvurular dikkate alınmayacak. Yazılı sınava katılmaya hak kazanan adaylar ile yazılı ve sözlü sınav sonuçları “http://www.shcek.gov.tr” internet adresinden ilan edilecek. Giriş sınavının yazılı bölümü, 19 Şubat 2011 günü Saat 10.00’da Ankara’da yapılacak.
Sınava girilecek yer ve saati gösteren sınav giriş belgesi talepleri halinde adaylara elden teslim edilecek, almamaları halinde adayların haberleşme adresine gönderilecek. Yazılı sınavın yapılacağı yer internet adresinden ayrıca duyurulacak.
 
İÇİŞLERİ BAKANLIĞI

İçişleri Bakanlığı’nın Resmi Gazete’de yayımlanan ilanına göre, İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatında Genel İdare Hizmetleri Sınıfından boş bulunan 15 adet Dernekler Denetçi Yardımcısı kadrolarına 28 Şubat-2 Mart 2011 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak giriş sınavı ile eleman alınacak.

Sınava katılabilmek için adayların; İş Talep Formu ve istenilen belgeler ile birlikte 24-28 Ocak 2011 tarihleri arasında çalışma saatleri içinde Bakanlığının Personel Genel Müdürlüğünde bulunan Sınav Bürosuna bizzat müracaat etmeleri gerekecek. Posta ile müracaatlar kabul edilmeyecek.

Başvurular tamamlandıktan sonra; adayların İş Talep Formundaki beyanları, yaş ve KPSSP59 puan türü kontrol edilecek. Kontroller sırasında durumu uygun olmayan adayların başvuruları geçersiz sayılarak, değerlendirmeye alınmayacak.

Şartları taşıyan adayların KPSSP59 başarı puan sıralamasına göre değerlendirmeleri yapılarak en yüksek puandan başlamak üzere ilan edilen kadronun 8 katı aday yani 120 kişi giriş sınavına katılmaya hak kazanacak.

120’nci aday ile aynı puana sahip adaylar da giriş sınavına alınacak.Giriş sınavına girmeye hak kazanan adayların isim listesi Bakanlığının internet sitesinde ilan edilecek.

ANKA

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...