26 Aralık 2010 Pazar

İnovasyon bir iş, mini telefon


Mini Telefon Bayilikleri Verilecektir Mini Telefon Pratik Hizmet'in cebinizde,çantanızda,cüzdanınızda taşıyabileceğiniz ve tüm dünyayı çok ama çok ucuza konuşabileceğiniz bir USB İnternet Telefonudur!Ağırlığı sadece 10 gramdır. Doktor,Profosör,memur,işçi,öğrenci,asker,ev hanımları dahası ucuz ve bedava telefon
konuşması yapmak isteyen herkese... Kullanımı çok kolay!İnternete bağlı herhangi bir masaüstü veya dizüstü bilgisayarın usb çıkışına takıp,hiç beklemeden numaraları tuşlayarak şehir içi,şehirdışı,uluslararası ve tüm gsm cep telefonlarını çok ucuza konuşabilirsiniz. Evet,o kadar ucuz ki,siz bile inanamayacaksınız,şehir içi,şehirler arası ,hatta Avrupa,Amerika,Çin birçok yer ile 1 saati sadece 3 tl.Ve bilinen tüm operatörlerden kat kat daha ucuz ve hatta tüm Mini Telefon kullananlar kendi aralarında BEDAVA! http://www.Minitelefon.com yeni ürünümüz,abonelik ve bayilikler için lütfen inceleyiniz,bayiler sattıkları her Mini Telefon cihazı ve abonelerinden konuştukları sürece,her kredi yüklemelerinden sürekli para kazanacaktır. Bayilik şartları Bayiye bayilik paneli verilecek , Almış olduğu Mini Telefonlar bayilik panelinin altına kayıt olacak, bayiler sattıkları her Mini Telefon cihazı ve abonelerinden konuştukları sürece, her kredi yüklemelerinden sürekli para kazanacaktır. 1000 tl bayilik bedeli,100 adet Mini Telefon alım-stok zorunluluğu, Aynı ile birden fazla bayilik verilebilecektir.

Mini Telefon Ücreti Ne Kadar?

Mini Telefon cihazının satış fiyatı 39 TL + kdv dir. Mini Telefonunuz elinize 2 saatlik yurtiçi konuşma kredisi yüklü ve Kulaklı Mikrofonlu olarak geçecektir! (Kampanya süresi ve şartları değişebilir. Detaylı bilgi için bizimle iletişime geçiniz)

Kontör Fiyatları Ne kadardır?

Kontör fiyatları 5TL, 10TL, 20TL, 50TL, 100TL lik paketler halindedir Ancak 5TL den az olmamak şartıyla dilediğiniz kadar kontör yükleyebilirsiniz.

Ne kadar süre konuşabilirim?

Mini Telefon saniye bazlı ücretlendirmeye tabidir. Bir saniye bile zararınız olmaz. Mini Telefon ile şehiriçi ve şehirlerarası dakikası 5,5 kuruşa, uluslararasıdakikas 5,5 kuruştan başlayan fiyatlara, GSM telefonlarla ise dakikası 15 kuruşa konuşabilirsiniz. Bilinen operatörler ile 20TL lik kontör ile ortalama 1 saat konuşabilirken Mini Telefon ile bu süre ortalama 3 saati geçer!

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...