27 Kasım 2013 Çarşamba

Yeni iş fikirleri'nde sayıların sırrı

yeni iş fikirleri 2014

YENİ İŞ FİKİRLERİ'NDE SAYILARIN SIRRI

Birçok insan, kendilerine ait iyi ve kötü günlerin olduğundan son derece emindir. Bu nedenle özel bir günün kendisinden kaynaklanan herhangi bir avantajı ya da dezavantajı belirlemeye karşı ilgi duymaktadır. Tıpkı, var olan şartlara uyan bir hareket biçimini seçmeleri gibi.

Numerolojide her günün, titreşimsel sayısının ardından bir kalıbı çıkarılır, çünkü o özel doğum tarihini taşıyan insanlar üzerinde böyle bir sayının etkisi görülmüştür. Bu yüzden insanların, kendilerini her sonraki güne ya da herhangi bir güne nasıl

ayarladıkları numeroloji uzmanlarının ilgi alanına girer.


Basit bir formül aracılığıyla birleşik bir sayı oluşturmak, buradan da kişinin o günle ne dereceye kaçlar uyumlandığını gösteren bir canlı titreşime inebilmek mümkündür, işlem şöyledir:


Kişinin en önemli iki sayısıyla istenen günün sayısını toplayıp, aşağıda verilen karakteristiklerde karşılaştırma yapın.





Uyumlu Sayıların Tablosu

1: Tek bir amaca sahip, belirli ve doğrudan hareket için yaşanacak bir gün. Herhangi bir soruna karşı, mümkün olduğunca çabuk ve en etkili biçimde hamle yapılması için uygun zaman. Uygulanabilir olması koşuluyla yeni bir şeye başlamak ya da ilerleme peşinde koşmak için iyi bir gün. Bu titreşim süresi içinde antlaşmalar, yasal konular ve iş önerileri, uygun bir biçimde ele alınabilir, eğer basit bir plân ya da acil bir karar uygulanabilirse. Bu titreşim kombinasyonunu gösteren bir günde hiçbir karmaşık ya da kaçamaklı iş ele alınmamalıdır. Bu sayı tam bir fırsatı ifade etmektedir.


2: Plânlama, sorunları tartma ve genellikle karar verme günüdür, çoğunlukla hemen uygulamaya konulması gerekmemesine rağmen. Rakamlar negatif sonuçlara sebep olur ve zorlukları tam karşıdan karşılamayı deneyen birisi kararsızlık içinde iki yana yönelip duracaktır. Zıtlıklar günüdür ve kötü başlayıp iyi bitebilir ya da tam tersi. Tersliklerle doludur, öyle ki, iyi sonuçlar genellikle hayal kırıklıklarıyla dengelenir. Böyle bir günde geriye yaslanıp topu başkalarının taşımasına ya da biraz da onların kendilerini yormalarına izin vermek daha iyi olacaktır. Bu onların günü olabilir, ancak sizin gününüz olmadığı belli; olayları sakin bir biçimde ele almanız ve kendi lehinize çevirmeniz dışında.


3: Birçok şeyin yapılabilmesi için çok hareketli bir gündür. Bu titreşim şartları altında iş yaşamı eğlenceli geçebilir. Farklı projeler başlatılabilir, işler yüklenilebilir ve işbirliğine gidilebilir. Tek bir amaç üzerinde yoğunlaşmak için uygun değildir, çünki bu, başka işleri ihmal etmek anlamına gelecektir. Can sıkıcı, sorunlu görevler böyle bir günde kolaylıkla halledilebilir. Çabuk ve dostça kararlarla sorunlar çözümlenebilir. Yeni insanlarla tanışmak, seyahat etmek, hepsinden önemlisi eğlenmek için güzel bir gün.


4: Rutin konuları ele alıp, küçük işleri sistemli bir şekilde bitirme günü. Dışarıda geçirilecek zaman yerine, evde kalıp kendi başınıza yapabileceğiniz işlerle uğraşın. Aynı şekilde, golf ya da bowling oynamak, sayıların önemli olduğu yerler olduğu için sizi moralman bozabilir ya da düzeltebilir. 4 sayısı ile eğlence birbiriyle pek geçinemez. Bu titreşim şartları altında eğlenmeye çalışan birinin aklı, uğraşması gerektiği diğer işlerde kalacaktır. Çalışkan ve sabırlı birisi bu tür günleri sever. Diğer insanlar için sıkıcı bir gündür, bu nedenle hoşa gitmeyen şeyleri yapmak için tam zamanıdır. Ancak çok önemli olan her şeyden uzak durmalı ve bütün girişimler göz ardı edilmelidir.


5: Beklenmeyen şeyleri bekleme günüdür. Zafer, heyecan ve macerayla doludur. Ancak, vahşî fikirlere iştahla saldırmayın, çünki bu şartlar altında geri tepebilirler. Riskleri göze alırken, göze alınabilecek değerleri olmasına dikkat edin. Bütün şartlar eşit olduğunda, insanın şansı birden açılabilir. Yeni projelere ya da yolculuklara göz kırpılabilir, ancak bu gibi şeylerin belli bir amacı olsun. Sırf eski dostlukları tazelemek, özgür olup serbestçe hareket etmek fikriyle olmasın. Gereksiz fırsatlardan uzak durabilmek genellikle iki kat akıllı olmayı gerektirir, çünki bugün, uzun süredir özlenen başarı ya da gecikmiş sonuçlar gibi olayların size doğru gelebildiği bir gündür. Eğer bir şans denemek zorundaysanız tam günüdür, ancak ulaşacağınız hedef buna değer olsun.


6: İyi niyet ve anlayış dolu bir gün. Bu titreşim içinde huzur, rahatlık ve uyum biraraya gelir: Hızlı ya da doğrudan davranışlara uygun bir gün değildir. Yeni girişimlere ve heyecanlı dakikalara girilmemeli, tartışmalardan uzak kalınmalıdır. İş konferansları, sosyal toplantılar, aile ve arkadaşlarla ilgilenmek ve diplomatik faaliyetleri ilerletmek için uygun bir zaman; bunların hiç birinin herhangi bir sürtüşmeye yol açmaması şartıyla. Şüphe ve tereddütler yıpratıcı olabileceği için, en önemli şey onlardan uzak durmaktır. İşlerin sonuca bağlandığı bir gün; ancak sadece uzun süredir düzgün bir biçimde plânlanan işlerin.


7: Hayatın daha derin konularına yönelme günü. Araştırmalar, incelemeler, bir şeyler icat etmek için yapılan çabalar ve daha yüce ya da sanatsal projelere yönelmeler için uygun bir zaman. Böyle bir günde kaygılardan, üzüntülerden ya da hastalıklı düşüncelerden kaçınılmalıdır, ancak bunlar sadece üstünkörü hareketlerle engellenemez. Olayları ayrıntıları ile düşünüp taşınmak, daha önceden kararı verilmiş, ancak daha sonra yeniden gözden geçirilmesi gereken sorunları plânlamak için tam zamanı. Tavsi­ye peşinde koşmak ya da fikirleri gerçekten danışılmaya değer insanlara danışmak için iyi bir gün. Böyle bir günde tuhaf şeyler olabilir, çünki birleşik sayılar gizemliliği artır­maktadır. Genellikle şansın bol olduğu bir gündür.


8: Büyük olayların günü. Bu titreşim altında, genel ve kapsamlı eylemler sonuç getirebilir. Karmaşık konular ele alınıp, çok basit şeylermiş gibi kolaylıkla çözümlenebilir. Bu nedenle daha büyük şeylere engel oluşturmadıkları sürece, küçük ya da anlık sorunlarla vakit geçirilmemelidir. Böylesi durumlarda küçük olaylar, büyükleriyle birlikte ele alınıp halledilebilir. Bu titreşim paraya ayarlıdır, sağlam yatırımlar, şirket birleşmeleri ve reklâm kampanyalarının başlatılması için uygundur. Yapıcı çabaların en verimli olduğu gündür. Ne kadar büyük yatırımlara girilirse o kadar iyi olacaktır.


9: Büyük başarılar vadeden bir gün. Yine de buna pek fazla güvenmeyin, çünki titreşim kombinasyonu, elde bulunan herhangi bir fırsattan daha büyüktür. Ancak ilgi toplayan öneriler sunmak, önemli plânları ortaya dökmek ya da güçlü anlaşmalar gerçekleştirmek her zaman iyi sonuçlar verecektir. Kişisel başarı vadeden bir gündür, ticari girişimlerden çok, gerçi ticari girişimlerin olumlu sonucu daha ileride alınabilmektedir- özellikle sanatsal ya da rekabet gerektiren alanlarda. Titreşim kombinasyonunun 9 olduğu her yerde hep en büyük şeyleri hedef alın.


.                                                                                                                  .

Günlük Titreşimlere Örnek;

Eğer Napolyon numerolojiyi incelemiş olsaydı meslek yaşamının en büyük kararını vermiş olacaktı ve bu da tarihin akışını değiştirecekti. Son yenilgisine sahne olan Waterloo Savaşı'na girmeyecekti, işte, rakamların ortaya koyduğu şeyler:


Napolyon 15 Ağustos 1769'da doğdu. Toplamı 37=10 ve daha sonra da 1 eder. ismindeki harflerin toplamı ise 38=11=2 etmektedir. Waterloo Savaşı 18 Haziran 1815'te yapıldı ve onun da toplamı 30=3 eder. Doğum sayısını, isim sayısını ve savaş tarihini topladığımızda, 1+2+3=6 elde ederiz. Bu ise, bütün anlaşmazlık ve sürtüşmelerden uzak durulması gereken, iyi niyet ve uyum sayısıdır.


Karşı tarafın generali olan Wellington, 29 Nisan 1769'da doğmuştu. Bu, 38=11=2 eder. İsmindeki harflerin toplamı 50=5' tir. Wellington'in doğum sayısını, isim sayısını savaş tarihiyle topladığımızda, 2+5+3=10=1 elde ederiz. Bu ise, çabuk ulaşılması gereken bir amaca kavuşulma­sını sağlayan, kararlı eylemlerin sayısıdır.


Napoleon'un, Waterloo Savaşı'nda Wellington'a yenilmesinde şaşılacak hiçbir şey yok. Ancak numeroloji, cevabı, tarih oluşmadan önce söylemişti!

( Walter B.Gibson, Litzka R.Gibson )

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...