8 Şubat 2011 Salı

istanbul alışveriş festivali başlıyooor."Istanbul Shopping Fest , 18 Mart - 26 Nisan"

istanbul shopping fest
Alışverişin kalbi, Avrupa ile Asya'yı buluşturan eşsiz şehir İstanbul'da atacak…


Farklı medeniyetleri, kültürleri, inançları barındıran, dünyada iki kıtayı buluşturan tek şehir İstanbul, Alışveriş'in başkenti olmaya hazırlanıyor. 18 Mart- 26 Nisan 2011 tarihleri arasında gerçekleştirilecek İstanbul Shopping Festivali ile İstanbul Dünyada alışveriş
denilince akla ilk gelen merkez olmaya aday olacak. İstanbul Shopping Festivali süresince İstanbul'un yüzlerce yerli ve yabancı markayı barındıran 90'ın üzerinde modern alışveriş merkezinde, Taksim, Nişantaşı, Şişli, Bakırköy, Fatih, Bahariye ve Bağdat Caddesi gibi yaşamın heyecan içinde aktığı pek çok sokağında ve Kapalıçarşı, Mısır Çarşısı gibi geleneksel alışveriş noktalarında bir festival havası yaşanacak. Festival kapsamında bütün Alışveriş Merkezleri gece 23.00'e kadar ve her Cumartesi günü iki Alışveriş Merkezi gece 02.00'ye kadar açık olacak. Aynı zamanda Bağdat, Nişantaşı ve Beyoğlu gibi önemli caddelerde birçok etkinlik düzenlenecek. Festivalde belli oranlarda alışveriş yapanların katılabileceği çekilişler yapılarak her gün bir araba hediye edilecek.

Medeniyetlerin Beşiği Türkiye…

Coğrafi konumu ve tarihsel süreç içinde ilişki kurduğu uygarlıklarla zengin bir kültürel ve tarihi mirası barındıran Türkiye Dünya turizm sıralamasında 7.sırada yer almaktadır. Türkiye, tüm insanlığın ortak mirası olarak kabul edilen UNESCO Dünya Miras Listesinde; 9 alan ve 23 aday alanı ile yer almaktadır. İstanbul 'Tarihi Alanlar'ı ile 1985 yılında UNESCO Dünya Miras Listesine dahil edilmiştir.

İstanbul Dünya'nın en iyi 10 destinasyonu arasında.…

Türkiye'nin tüm renklerini ve farklılıklarını bir kesitle orta koyan İstanbul, Dünya'nın en önemli 10 destinasyonu arasında gösterilmektedir. Tarihin dokunuşlarını barındıran modern caddelerinde yirmi dört saat süren yaşantısı, sanatla içiçeliği yaşatan müzeleri, farklı mimari üslupların benzersiz örneği sarayları, köşkleri ve anıtsal yapıları, kardeşliklerini ilan etmiş cami, kilise ve sinagogları, Osmanlı tatlarıyla harmanlanmış zengin Türk mutfağını sunan mekanları ile İstanbul sayısız sanatçıya ilham kaynağı olmuştur.

Alışverişin kalbi İstanbul'da atacak…
18 Mart-26 Nisan 2011 tarihleri arasında düzenlenecek İstanbul Shopping Fest ile alışverişin kalbi İstanbul'da atacak. Dünyanın en dinamik şehirlerinden birisi olan İstanbul, 40 gün 40 gece boyunca tüm dünyadan alışveriş tutkunlarını ağırlayacak. Festival kapsamında gerçekleştirilecek 24 saatlik alışveriş etkinlikleri, gösteriler, konserler, şenlikler gibi özel etkinliklerle İstanbul konuklarına, coşku dolu bir festival havası yaşatacak.

Yeni sezon ürünlerinde %30 indirim ve vergisiz alışveriş…

300'ün üzerindeki yerli ve yabancı markanın yeni sezon ürünlerinde yüzde 30'lara varan indirimlerin yanı sıra yurtdışından gelecek alışveriş tutkunlarına vergisiz alışveriş imkânı sunulacak.

Festival Nevruz, Paskalya ve Hamursuz Bayramlarını da kutlayacak…

Çağlar boyunca farklı uygarlık ve kültürlere ev sahipliği yapmış, yüzyıllar boyu çeşitli din, dil ve ırktan insanın bir arada yaşadığı İstanbul'da gerçekleştirecek olan festival Nevruz, Paskalya ve Hamursuz Bayramlarını da kutlayarak daha da renklenecek.

Kıtaların aşkı İstanbul alışveriş tutkunlarını bekliyor…

Batı ile Doğu'yu, eski ve yeniyi, geleneksel ile moderni, binlerce yıllık tarihi ve kültür birikimi ile birleştiren İstanbul, 18 Mart-26 Nisan 2011 tarihleri arasında Avrupa ile Asya kıtalarının büyük aşkına tanıklık etmek ve bu eşsiz kentte alışverişin tadını çıkarmak isteyenleri bekliyor. Detaylı bilgiye
www.istanbulshoppingfest.org web adresinden ulaşılabilir.


Festivalde neler var?

· Her gün 3 farklı etkinlik düzenlenecek.
· Belli oranlarda alışveriş yapanlara hediyeler verilecek. Her gün bir otomobil çekilişi yapılacak.
· AVM'ler saat 23:00'e kadar açık olacak.
· Festivalin ilk günü Bağdat Caddesi'nde alışveriş gece 02:00'ye kadar sürecek.
· Her cumartesi saat 02:00'ye kadar 2'şer AVM nöbetçi olacak.
· Festival döneminde sezon ürünlerinde yüzde 30'a varan indirimler yapılacak.
· Her akşam saat 22:00'den sonra ekstra avantajlar sunulacak.
· Taksim Meydanı'nda 40 gün süresince kullanılacak 10 metrelik özel bir vitrin kurulacak.
· Şehir, Shopping Fest süresince Nevruz, Paskalya ve Hamursuz Bayramlarını da kutlayacak.


· 26 Nisan tarihine kadar sürecek olan dev festival, 'Hiç uyumayan şehir İstanbul'un unvanını koruyacak.

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...