16 Ocak 2011 Pazar

lüks girişim; kiralık hummer limuzin


Lüks alışveriş sitesi AlaMarka’nın Genel Müdürü Özgür Aksoy, şimdi de helikopter, limuzin ve tekne kiralama hizmeti sunmaya başladıklarını söyleyerek, “Özellikle Güneydoğulu tüketiciden talep alıyoruz. Diyarbakırlı ve Şanlıurfalılar düğünler için özellikle hummer limuzin tercih ediyor” dedi

Private shopping yani özel alışveriş kavramı birbiri ardına açılan Limango, Markofoni, Trendyol gibi sitelerle tüketicilerin vazgeçilmezi olurken yaşanan yoğun rekabet de sektördeki oyuncuları farklı olmaya zorluyor.
Son olarak yine bu alanda faaliyet gösteren ve lüks ürünleri sanal alemde tüketiciyle buluşturmayı amaçlayan AlaMarka, sunduğu imkanlara ‘private service’ yani özel hizmetleri ekledi.
Lüks alışveriş sitesi Alamarka şimdi de tüketicisine  özel indirimlerle helikopter, limuzin ve tekne kiralama hizmeti sunmaya başladı. AlaMarka’nın Genel Müdürü ve ortağı Özgür Aksoy, verdikleri özel hizmetin toplam ciroları içindeki payının şimdiden yüzde 16’ya ulaştığını söyledi.

Karadeniz'de helikopter
Hali hazırda helikopter, uçak, limuzin ve tekne kiralaması yaptıklarını belirten Aksoy, şu bilgileri verdi:
“Bu hizmetlere gösterilen ilgi bizi de şaşırttı. Özellikle Güneydoğulu tüketici özel hizmetlere büyük ilgi gösteriyor. Limuzin kiralama hizmetimize en çok bu bölgeden talep alıyoruz. İllere göre yaptığımız araştırmada limuzin kiralamada birinci sırada Gaziantep, dördüncü sırada Şanlıurfa, yedinci sırada da Diyarbakır var. Diyarbakırlı ve Şanlıurfalı tüketici düğünler için özellikle hummer limuzin tercih ediyor ve kiralıyor. Ayrıca bölgedeki geniş aileler de gezilerini keyifli hale getirmek için bu hizmeti tercih edebiliyor. Helikopter ise daha çok Karadeniz’de yayla ve antik bölge gezileri için kiralanıyor.”

Verdikleri özel serviste 75 ile ulaştıklarını kaydeden AlaMarka’nın diğer ortağı Necip Uludağ, AlaMarka üye sayısının 250 bine ulaştığını kaydetti.

AlaMarka’da Boutique ve Kampanya olmak üzere iki farklı üyelik sisteminin bulunduğunu ifade eden Uludağ, “AlaMarka Boutique üyeliği davet esasına dayanıyor. Alamarka tarafından Boutique’e davet edilen üyeler lüks markalara avantajlı fiyatlarla ulaşabiliyor. Müşteri kriter analizine göre kabul edilen AlaMarka.com üyeliği kapalı bir sistemle çalışıyor” dedi.

Kampanya bölümünün ise üyelik başvurusu için herkese açık olduğunu anlatan Uludağ, “Üyelik başvuruları AlaMarka tarafından onaylandıktan sonra üyeler, kampanya bölümünde alışveriş yapabiliyor” dedi.




Milliyet Eylem Türk 

Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...