14 Aralık 2010 Salı

Geçici 10 iş fırsatı sizi bekliyor.

Geçici 10 iş fırsatı sizi bekliyor

Birkaç saat çalış birkaç bini kap!

Yılbaşının yaklaşması, en az 3 gün, en çok 6 ay çalışıp, brüt 1.200 TL ile 2.750 lira arasında para kazanmanın da kapısını aralıyor.                              
İster ister hediye paketleyin, ister bordrolama yapın ya da sadece araç kullanın. Emekli ya da öğrenci olmanız da fark etmiyor. Geçici 10 iş fırsatı sizi bekliyor...




Maaş 1.400 liradan başlıyor
Otellerin ön büro personellerinden olan resepsiyonistlerin aylık kazançları brüt bin 400-2 bin 200 TL arasında değişiyor. Sorumluluk alanlarında ise müşterilerin oda anahtarlarını almak, yerleştirmek, faturaları düzenlemek, odalarla ilgili bilgi vermek, mevcut aksaklıkların giderilmesi için gerekli birimlerle iletişime geçmek gibi bir dizi iş bulunuyor.

Geçici asistanlar boşluk dolduruyor
Maaş, brüt 2 bin-3 bin TL arasında değişiyor. Şirketlerin yoğun dönemlerinde iş yükünü hafifletmek adına veya var olan personelin, sağlık sorunları, doğum izni, yıllık izin vs gibi durumlarındaki mevcut boşluğu doldurmaya yarıyor.

Mağaza satış destek elemanı
HAZIR giyimden teknolojiye kadar çoğu sektörde yeni yıl alışverişi hareketliliği var. Talep üzerine mağazalar hem kasada yığılma olmasın diye hem de alışveriş esnasında tüketicinin işini kolaylaştırmak için bu döneme özel satış elemanı alıyor. Günlük ücret net 40-60 TL arasında.

Hediye paketi için çalışanlar
Yeni yıl öncesi çok katlı mağazalarda ciddi anlamda hediye paketleme elemanı ihtiyacı doğuyor. Bunun için üniversite mezunu olmanız ya da bilgisayar bilmeniz gerekmiyor. Günlük net 35-55 TL arasında alıyorlar.

Esnek çalışma saati ve günde 70 TL imkanı
Lojistik, hızlı tüketim, ilaç, perakende ve otomotivde veri giriş operatörlerine ciddi talep var. Esnek çalışma saatleriyle sadece geçici iş arayanlara değil, mevcut işinin yanında ek iş yapmak isteyenler için de fırsatlar sunuyor. Aylık anlaşma yapacaksanız alacağız ücret brüt 1.100-1.600 TL arası değişiyor. Günlük çalıştığınızda ise net 50-70 TL kazanabiliyorsunuz.

Yılsonuna doğru muhasebecilerin işleri daha da yoğunlaşıyor
Bütçe çalışması, yıl sonu kapanışı, denetim vb. gibi sebeplerle yoğunluk yaşayacak muhasebe departmanlarında, aralık ayında muhasebe sorumlusu/asistanı ihtiyacında artış oluyor. Temel muhasebe bilgisi bu pozisyonlarda işe alım için yeterli oluyor. Aylık ücretleri brüt bin 500-2 bin 500 TL aralığında değişiyor.


Hiç yorum yok :

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...